Чоловіче брендове взуття

3 years 4 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Чоловіче брендове взуття #1066
Доброго дня. Хочу купити хороші якісні класичні чоловічі туфлі. Порадьте хороший інтернет магазин, якому можна довіряти. Цікавить якісне брендове взуття. Буду вдячний за поради з власного досвіду вибору та купівлі.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 4 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Чоловіче брендове взуття #1067
Привіт. У вас є якісь можливо бажані бренди такого взуття чи роздивляєтесь пропозиції від різних брендів? Знаю один хороший мультибрендовий магазин з гарними варіантами взуття та одягу.

3 years 4 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Чоловіче брендове взуття #1068

Иван Шахов wrote: Привіт. У вас є якісь можливо бажані бренди такого взуття чи роздивляєтесь пропозиції від різних брендів? Знаю один хороший мультибрендовий магазин з гарними варіантами взуття та одягу.

Я не люблю прив'язуватись до окремих брендів, тому розглядаю різні торгові марки, аби взуття було дійсно класним у всіх напрямках (красиве, сучасне, стильне та якісне).

3 years 4 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Чоловіче брендове взуття #1069
Тоді дам поради того взуття та того магазину, де сам купую для себе, досить часто, взуття. Раджу вам подивитись пропозиції мультибрендового онлайн магазину Хелен-Марлен, де дійсно представлені класні всесвітньо відомі бренди одягу та взуття. Недавно купив собі там крутезні туфлі Santoni https://helen-marlen.com/ua/brands/santoni , якими реально дуже задоволений. Тому якщо потрібне дійсно хороше якісне взуття, раджу заходити на сайт даного магазину.