Кіт не хоче їсти корм. Чим його годувати?

11 months 14 hours ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Кіт не хоче їсти корм. Чим його годувати? #10694
Всім привіт! Допоможіть порадою, бо вже просто не знаю, що робити. У мене кіт — справжній гурман! Купувала йому різні корми — і дорогі, і бюджетні, але постійно якась проблема: то відмовляється їсти, то з’їсть трохи і потім цілий день лежить, мов неживий. Я ж хвилююсь! Боюсь, що зіпсую йому шлунок або, не дай Боже, щось серйозніше. А хочеться, щоб їв із задоволенням і був активним. Підкажіть, хто з таким стикався, чим годуєте своїх мурчиків?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 14 hours ago 11 months 14 hours ago by Иван Шахов.
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Кіт не хоче їсти корм. Чим його годувати? #10695
О, ти описав мого кота! У нас була та сама історія — перепробували купу всього. І консерви, і паштети, і натуралку варила, але результат один — принюхався, покрутив хвостом і пішов. А ще потім почались проблеми з шерстю й апетитом. Ветеринар сказав, що потрібно підібрати якісний сухий корм, бо саме він добре збалансований, і тоді все налагодиться. Але от знайти той самий “ідеальний” — ціла наука.

11 months 14 hours ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Кіт не хоче їсти корм. Чим його годувати? #10696
У мене взагалі кіт з алергією, тож мені ще важче було знайти щось підходяще. Не раз купляла дорогий корм, а через кілька днів — висип, свербіж, навіть були проблеми з травленням. Плакала, чесно. Потім почала читати склад, шукати без курки, без пшениці, щоб були пробіотики й амінокислоти. Після довгих спроб знайшла той, що підійшов. Як важливо не просто купити перше, що радять, а розібратись, що саме потрібно тварині.

11 months 14 hours ago 11 months 14 hours ago by Світлана Поліщук.
Світлана Поліщук
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Кіт не хоче їсти корм. Чим його годувати? #10698
Знаю, як це — коли кіт не їсть, а ти нервуєш, наче з дитиною. Я теж пройшла усі стадії: спочатку дешевий корм з магазину — кіт їв, але шерсть стала тьмяна й почав худнути. Потім пробувала консерви — за кілька днів від них знудило. Зрештою, порадили звернути увагу на якісний сухий корм для котів https://superpets.co.ua/sukhyi-korm-dlia-kotiv/ Я замовила на сайті SuperPets , там хороший вибір і є повна інформація про склад. Підібрала гіпоалергенний варіант, з високим вмістом м’яса, без зернових. Кіт їсть з апетитом, активний, шерсть блистить, і ніяких проблем зі шлунком. До речі, замовлення оформила швидко, доставка на наступний день — зручно. Якщо шукаєш щось справді вартісне — глянь сухий корм для котів, головне — читати склад і знати, що підходить саме твоєму улюбленцю. Мені допомогло.

8 months 2 weeks ago
Софія Мирник
Новачок
Новачок
More
Кіт не хоче їсти корм. Чим його годувати? #12282
У мене теж була схожа історія, правда з курми. Думав, що вони самі якось будуть їсти, а виявилось — треба продумати систему годування. Якщо правильно організувати подачу корму, то й проблеми з апетитом у тварин значно менше. Я замовляв обладнання і лінія годівлі для птахоферм VADA реально допомогла тримати все під контролем. Думаю, що з котиком трохи інша ситуація, але суть така ж — важливо якісне і регулярне годування.