Купити навушники в Одесі

3 years 3 months ago
wodaben wodaben
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Купити навушники в Одесі #1126
Привіт, хочу купити собі нову гарнітуру для смартфона, а то на моїх старих навушниках перебився провід, надалі чого грає тільки один навушник. Де зараз є в Одесі у продажу не дорогі навушники?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 3 months ago
name name
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Купити навушники в Одесі #1127
Ну так якщо у вас перебивається кабель від навушників, тоді може краще взяти бездротові навушники? Але з ними теж не все так просто, може втратити один навушник, і буде те ж саме.

3 years 3 months ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Купити навушники в Одесі #1128
З одного боку я з вами повністю згоден, але знову ж таки, бездротові навушники в рази дорожче коштують ніж звичайні провідні, якщо втратиш такий навушник, то дуже шкода буде...

3 years 3 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Купити навушники в Одесі #1129
Особисто я ще не чув жодного разу, що б хтось втрачав бездротові навушники.
Я собі теж купував навушники APPLE AirPods в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/naushniki/tip_podkljuchenija_naushniki-besprovodnoe/ в інтернет магазині Алло за 5599 гривень, так ось користуюся ними вже більше півроку, і ніяких проблем поки немає.
Справа ваша звичайно які навушники купувати, просто бездротові навушники набагато зручніше.
А взагалі заходите в каталог раніше зазначеного магазину, і дивіться всю гарнітуру яка є в наявності, а там вже і визначитеся з вибором.

1 month 1 week ago
Gal Anana
Старший учасник
Старший учасник
More
Купити навушники в Одесі #16285

wodaben wodaben wrote: Привіт, хочу купити собі нову гарнітуру для смартфона, а то на моїх старих навушниках перебився провід, надалі чого грає тільки один навушник. Де зараз є в Одесі у продажу не дорогі навушники?

Знайома проблема, коли один навушник перестає працювати теж через це проходив, і ремонтувати зазвичай вже немає сенсу. Я в такій ситуації вирішив просто знайти нормальну заміну за адекватні гроші. Почав дивитися варіанти онлайн і натрапив на те місце де є постачальник навушників . Вибір там досить великий, тому вирішив замовити й перевірити вже на практиці, як вони себе покажуть. Якраз брав із собою в поїздку і це був хороший тест. У результаті все підійшло: звук нормальний, підключаються швидко, тримають заряд і зручні навіть при довгому використанні. Для повсякденних задач більш ніж достатньо. Плюс сподобалося, що там є різні варіанти Наушники для планшетов и телефонов можна підібрати під будь-який бюджет і потреби. Я орієнтувався на це і в підсумку залишився задоволений.