Косметологія

10 months 2 weeks ago
Ірина Шамільченко
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Косметологія #11040
Зараз так багато говорять про догляд за шкірою, що складно розібратися, з чого почати. Брендів і засобів на полицях купа, але ефект від них часто не той, на який сподіваєшся. Бачу, багато хто починає з консультації в косметолога. А як ви гадаєте, чи варто звертатись до фахівця на першому етапі догляду?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 months 1 week ago
Валентин Дмитренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Косметологія #11195
Догляд за шкірою — це тема, яка зараз дуже популярна, і дійсно, розібратися у всьому цьому різноманітті засобів не так просто. Коли я тільки починав піклуватися про свою шкіру, то теж був у розгубленості: вибір косметики величезний, а поради з інтернету суперечать одна одній. Особисто я вважаю, що звертатися до косметолога на самому початку — це дуже правильне рішення. Фахівець допоможе визначити тип шкіри, її потреби та проблеми, яких ми іноді навіть не помічаємо. Без такої консультації легко витратити гроші на непотрібні чи навіть шкідливі засоби.

10 months 1 week ago
Валентина Денисенко
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Косметологія #11197
Якось я зрозуміла, що догляд за шкірою — це не просто косметика, а справжнє мистецтво і турбота про себе. Дуже довго шукала спеціаліста, якому можна довірити свою зовнішність, і нарешті знайшла консультацію косметолога https://amby.com.ua/kosmetologiia у них. Я ходжу до неї вже більше півроку, і різниця в стані шкіри просто вражаюча. Вона не просто робить процедури, а дійсно пояснює, які засоби і навіщо потрібно використовувати, як правильно доглядати за обличчям і що робити, щоб уникнути проблем. Завдяки її професіоналізму моя шкіра стала більш сяючою, рівною і пружною. Крім того, атмосфера в кабінеті дуже затишна і комфортна — це справжнє свято для себе. Рекомендую всім, хто хоче дбати про красу і здоров’я шкіри без зайвих стресів і сумнівів.

9 months 3 weeks ago
Caa Logg
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Косметологія #11535
У цьому блозі ми розповімо про унікальні колекції та експозиції, які можна побачити у провідному культурному закладі України. Якщо ви цінуєте мистецтво і хочете зануритись у його історію та сучасність, обов’язково відвідайте odart.od.ua/naczionalnyj-muzej-u-kyyevi/ — це місце, де оживає дух українського мистецтва.