Як кашель лікувати?

3 months 1 week ago
More
Topic Author
Як кашель лікувати? #1208
Кашляю вже біля двох тижнів. Спочатку думав, що це звичайна собі застуда. Але кашель став дуже сильним, не можу навіть спати вночі. Може це все ж таки бронхіт? Як тоді його лікувати?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 1 week ago
Іван Приліпко
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Як кашель лікувати? #1209
Рекомендую звернутися до лікаря, який зможе діагностувати бронхіт і надати ефективні поради з лікування. Для лікування необхідно вживати заходи для зменшення запалення та розширення дихальних шляхів.

3 months 1 week ago
Иван Шахов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Як кашель лікувати? #1210
Я би радив вам придбати препарат Емсеф. Це уколи. Зазвичай його колять внутрішньом'язово. Цей препарат допомагає знімати запалення та інфекцію в дихальних шляхах, що робить його ефективним при бронхіті.

3 months 1 week ago
Андрей Соколов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Як кашель лікувати? #1211
У мене також діагностували бронхіт, і лікар виписав мені препарат Емсеф. Але він дуже дорогий, тому я купив препарат Цефтриаксон https://apteka-ds.com.ua/product/tseftriakson-bkhfz-poroshok-dlya-inektsiy-1000-mh-1-flakoniv-000045073 Цефтриаксон - хороший препарат. Він ефективним для лікування бронхіту та головне недорогий.
Цефтриаксон - це сильний антибіотик широкого спектру дії, який також вбиває бактерії, що викликають бронхіт.
Окрім антибіотика, треба ще приймати препарати для полегшення відходження мокротиння - муколітики.