Детские игрушки

3 years 3 months ago
Jim Morison
Новачок
Новачок
More
Topic Author
Детские игрушки #1214
Всем привет! Хочу выбрать ребенку игрушку на день рождение, но не знаю что подарить. Может у кого-то есть варианты? Заодно может подскажите хороший магазин? Спасибо!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 3 months ago
Hue Lori
Новачок
Новачок
More
Детские игрушки #1217
Привет. Вот неплохой магазин. Мы креснику тут покупали:

www.nana.ua/igrushki/myagkie-igrushki/

Посмотрите тут. Точно что-то найдете.

3 years 2 months ago
More
Детские игрушки #1263
Вітаю, походіть по ринку, подивіться - знайдете іграшку

3 years 2 months ago 3 years 2 months ago by Лобова Мира.
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Детские игрушки #1286
На рынке сейчас никто не покупает практически, ведь в интернете всегда можно найти лучший ассортимент товаров по цене в разы дешевле. Так, я рекомендую магазин Топ Юнити https://top-unity.com.ua/ , тут ищите игрушки, товары для детей, дома, себя, технику и много всего ещё. В одному месте все можно купить, что чрезвычайно удобно.

1 year 1 month ago 1 year 1 month ago by Ben Mark.
Ben Mark
Новачок
Новачок
More
Детские игрушки #9276
Привіт! Для подарунка дитині все залежить від її віку та вподобань. Якщо це малюк, можна обрати розвиваючі іграшки, конструктори або м'які іграшки. Для старших дітей підійдуть набори для творчості, настільні ігри або інтерактивні іграшки.

Щодо магазину, рекомендую заглянути в "Будинок іграшок" на сайті Bi.ua . Там великий вибір якісних іграшок на будь-який вік і бюджет. До того ж, можна легко замовити онлайн!

1 year 2 weeks ago
Solomonova Tina
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Детские игрушки #9737
Мій хлопчик любить рухливі забавки, йому постійно треба щось новеньке та цікаве. Коли отримав гель бластер, який ми замовили на https://m416.com.ua/ очі просто загорілись — він одразу вибіг на двір гратися! Іграшка реально крута, якісна, зручна в користуванні, а ще безпечна, що для мене дуже важливо. Доставка була швидкою, менеджер відповів на всі питання — усе пройшло легко та приємно. Тепер син не розлучається з бластером, а я знаю, де замовляти наступного разу.