Порадьте килимки під авто в Україні

9 months 3 weeks ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Порадьте килимки під авто в Україні #11476
Підкажіть, хто брав собі автокилимки в Україні останнім часом? Хочу щось надійне, щоб і в дощ, і в сніг не було проблем із брудом у салоні.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

9 months 3 weeks ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Порадьте килимки під авто в Україні #11477
Я собі кілька місяців тому замовляв нові килимки, і скажу чесно, це одне з найкращих рішень, що робив для машини. Важливо не економити, бо дешеві варіанти швидко втрачають форму й починають ковзати. Ще дивіться, щоб були з бортиками і гарно повторювали рельєф підлоги авто, тоді бруд і вода не будуть розповзатися по всьому салону. Якщо є можливість, беріть з підп’ятником, бо він продовжує термін служби в рази.

9 months 3 weeks ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Порадьте килимки під авто в Україні #11478
У мене якраз була проблема з тим, що старі коврики ковзали і пропускали воду. Після зими підлога в машині виглядала жахливо. Думаю, цього разу візьму щось дорожче, але щоб точно служило довго й добре тримало форму навіть у спеку та мороз.

9 months 3 weeks ago
Владимир Григоренко
Старший учасник
Старший учасник
More
Порадьте килимки під авто в Україні #11479

Иван Шахов wrote: У мене якраз була проблема з тим, що старі коврики ковзали і пропускали воду. Після зими підлога в машині виглядала жахливо. Думаю, цього разу візьму щось дорожче, але щоб точно служило довго й добре тримало форму навіть у спеку та мороз.

Якщо хочеш не просто “аби були”, а реально якісні EVA килимки https://evasota.com/ глянь в evasota, там вибір просто величезний. У них EVA-матеріал, який і воду утримує, і бруд не пропускає, і не має неприємного запаху. Підбирають під конкретну марку, модель і навіть рік випуску авто, тому сідають ідеально без зазорів. Можна обрати колір основи й окантовки, додати металевий підп’ятник чи шильдик з логотипом. Працюють швидко - бачив відгуки, що роблять замовлення буквально за день-два. Я б на твоєму місці не витрачав час на пошуки по магазинах, а замовив би напряму в них, буде і якісно, і стильно, і прослужить роками.

8 months 1 week ago 3 months 1 week ago by Gal Anana.
Gal Anana
Старший учасник
Старший учасник
More
Порадьте килимки під авто в Україні #12381
!!!!

3 months 1 week ago
Gal Anana
Старший учасник
Старший учасник
More
Порадьте килимки під авто в Україні #15293
Недавно тоже искал нормальные автоковрики хочется, чтобы и в дождь, и в снег салон оставался чистым. Пока выбирал, столкнулся с неожиданной проблемой: турбина на моём Volkswagen Touareg начала давать признаки износа. По совету друзей обратился к специалистам на Ремонт турбіни автомобіля Volkswagen Touareg centr-turbin.com/ua/statja_remont-turbin...ouareg-i-audi-q7_311 . Результат просто отличный машина снова едет как новая, всё тихо и ровно работает.