Вітаміни і добавки.

8 months 3 weeks ago
Ворон Дарина
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Вітаміни і добавки. #12033
Я хочу перейти на регулярний прийом вітамінів і добавок, але боюся натрапити на підробки чи неякісні товари. Можливо, хтось порадить перевірений магазин або сайт, де реально купити якісні добавки для здоров’я? Цікавлять і ваші відгуки про сервіс та ціни.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

8 months 3 weeks ago
Романович Ю.
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Вітаміни і добавки. #12034
Я завжди обираю сайт foodok.com.ua/product/kollagen-peptidy-s...rnia-gold-nutrition/ , коли потрібно придбати якісні вітаміни й харчові добавки. Тут мене вражає великий вибір, прозорі описи товарів і впевненість у тому, що це оригінальна продукція. Дуже зручно робити замовлення онлайн, адже все швидко й без проблем доставляють. Завдяки Foodok я впевнено підтримую своє здоров’я та здоров’я рідних.

3 months 2 days ago 3 months 2 days ago by натали натали9.
натали натали9
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Вітаміни і добавки. #15404
Довго обирала вітамін D, перечитала купу інформації про різні добавки. Зрештою зупинилася на Олідетрим 2000 https://olidetrim.com/instruction/olidetrim2000/ . Капсули зручні, дозування 2000 МО якраз для щоденного прийому. Здавала аналізи перед початком – був дефіцит. Приймаю другий місяць, почуваюся краще, бадьоріша стала. Скоро перездам аналізи, подивлюся на результат. Хто шукає хороший вітамін D без зайвих добавок – можете придивитися до цього варіанту.