Як обрати новобудову?

8 months 3 weeks ago
Степан Петренко
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Як обрати новобудову? #12059
У вас квартира у новому будинку чи старий житловий фонд? Мені цікаво як правильно обирати квартиру, з чого почати пошук? Можливо ви порадите де родині з дітьми краще купувати квартиру в Києві чи можливо розглянути передмістя?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

8 months 3 weeks ago
Саша Сосна
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Як обрати новобудову? #12070

Степан Петренко wrote: У вас квартира у новому будинку чи старий житловий фонд? Мені цікаво як правильно обирати квартиру, з чого почати пошук? Можливо ви порадите де родині з дітьми краще купувати квартиру в Києві чи можливо розглянути передмістя?

Мені завжди здавалося, що вибір житла — це дуже відповідальний крок, особливо коли мова йде про сім'ю з дітьми. Особисто я живу в новобудові, і мені це дуже подобається. Раджу починати пошук з визначення пріоритетів. Для сім'ї з дітьми це, безумовно, інфраструктура: наявність дитячих садків, шкіл, поліклінік, ігрових майданчиків, парків. Важливо також врахувати доступність громадського транспорту та наявність магазинів поруч.

Щодо того, де краще купувати квартиру — у Києві чи передмісті, то тут немає однозначної відповіді. Все залежить від ваших потреб. Київ пропонує більше можливостей для роботи та навчання, але житло там зазвичай дорожче, а пробки можуть займати багато часу. Передмістя, як-от Буча, часто приваблюють спокійнішою атмосферою та чистішим повітрям. Зараз багато забудовників створюють цілі житлові комплекси, де все продумано для комфортного життя сімей. Наприклад, мені дуже подобається, як виглядає новий комплекс у Бучі "Гранд Бурже". Можете подивитися про нього тут: https://grandbourget.com/  там дійсно є все, що потрібно для сучасного життя: дитячі майданчики, зони для відпочинку, комерційні приміщення. Зрештою, головне, щоб місце підходило саме вашій родині, тому я раджу спочатку визначитися з пріоритетами, а вже потім починати пошук.

1 week 3 days ago
Ben Mark
Новачок
Новачок
More
Як обрати новобудову? #16741
У мене новобудова, але чесно — тут усе дуже залежить від району і забудовника. Для сім’ї з дітьми я б дивився або спокійні райони Києва, або передмістя, де більше простору, садочки і нормальна екологія.

Зараз багато хто розглядає Бучу, бо там і ціни адекватніші, і для життя комфортніше. Можна глянути варіанти квартир тут: https://levelgroup.ua/catalog/buy/bucha/apartments