Ви хоч раз оформляли страховку?

8 months 3 weeks ago 8 months 3 weeks ago by Степан Петренко.
Степан Петренко
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Ви хоч раз оформляли страховку? #12061
Ви хоч раз оформляли страховку? Цікаво а яку ви оформляли? Я просто думаю чи треба мені купувати поліс від нещасного випадку, що порадите?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

8 months 3 weeks ago
Саша Сосна
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Ви хоч раз оформляли страховку? #12073

Степан Петренко wrote: Ви хоч раз оформляли страховку? Цікаво а яку ви оформляли? Я просто думаю чи треба мені купувати поліс від нещасного випадку, що порадите?

Можу сказати, що це дуже важлива річ, бо ніколи не знаєш, що може статися. Щодо поліса від нещасного випадку, я вважаю, що це дуже розумне рішення. Багато людей чомусь думають, що це потрібно лише тим, хто займається екстремальним спортом чи має небезпечну роботу. Але насправді, нещасний випадок може статися будь-де: вдома, на прогулянці, просто спіткнувшись на рівному місці. Такий поліс може дуже сильно виручити, якщо раптом знадобиться дороге лікування, а ти до цього не готовий фінансово. Раджу дивитися на розмір страхової суми і на те, що саме покривається — чи тільки травми, чи й наслідки. Це точно додає спокою, бо ти знаєш, що навіть якщо щось піде не так, ти не залишишся сам на сам із фінансовими проблемами. Щоб краще розібратися у всіх нюансах, раджу почитати блог про страхування strahovka-bez-strahu.blogspot.com там дуже багато цікавого на цю тему.

Please Log in or Create an account to join the conversation.