Будівництво

3 years 1 month ago
Павло Шанковський
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Будівництво #1398
Хлопці! Планую будівництво господарської будівлі для тварин та птахів. Буду все робити сам. Хочу дізнатися, де краще замовляти всі необхідні інструменти для цього?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 1 month ago
Олександр Пинаев
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Будівництво #1400
Будівництво потребує не лише багато зусиль, але й коштів. Тому важливо при нагоді трохи зекономити, бо ніколи не знаєш, що ще може знадобитися. Раджу вам ось цей stream-market.com.ua/ua онлайн магазин, де все доступно. Це оптова площадка з продажу різних господарських товарів, де ви віднайдете будь яке обладнання та інструменти для будівництва своїми руками. Наприклад, я там минулого придбав бетономішалку. Дуже недорого. Мені було дешевше її купити, аніж орендувати, уявляєте?

3 years 3 weeks ago
Любка Любчик
Новачок
Новачок
More
Будівництво #1502
А ми завершили будівництво власного будинку, зараз наповнюємо. Я хочу гарно укомплектувати кухню. Скажіть, де ви купували кухонну техніку?

3 years 3 weeks ago
Kanaryk Kanarej
Новачок
Новачок
More
Будівництво #1503
Зараз багато магазинів пропонують якісну кухонну техніку. Пройдіться по магазинах в своєму місті.

3 years 3 weeks ago
Hav Havchyk
Новачок
Новачок
More
Будівництво #1507
Ходити по магазинах - вчорашній день. Все для кухні можна підібрати сидячи в зручному кріслі чи лежачи на дивані. Саме так я в Львові перебирав в Розетці кухонні витяжки. https://bt.rozetka.com.ua/ua/extractor_fans/c80140/page=5/ В них великий асортимент, в наявності практично всі присутні в Україні бренди. Замовляв з доставкою додому, тому ніяких незручностей не виникло. Подивіться і ви в Розетці, там багато різноманітного кухонного начиння.

2 years 11 months ago
Екатерина Леонова
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Будівництво #1613

Любка Любчик wrote: А ми завершили будівництво власного будинку, зараз наповнюємо. Я хочу гарно укомплектувати кухню. Скажіть, де ви купували кухонну техніку?

Проще в интернет-магазинах посмотреть, потому что там конечно же можно на покупке техники сэкономить приличные деньги. Кстати, а где саму кухню Вы брали? Мне просто тоже надо будет вскоре обновить мебель, а еще я хочу зеркало на шкаф-купе https://sferaglass.com/interiors/zerkalo-na-shkaf-kupe вот такое заказать. В целом, я Вам скажу, что мебель тоже в интернете стоит дешевле, чем на строительных рынках.