Декоративний кран у ванну кімнату

6 months 1 week ago
Павло Шанковський
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Декоративний кран у ванну кімнату #13592
Привіт! Хочу трохи оновити ванну кімнату. Побачив у салоні гарний декоративний кран — тепер думаю, чи варто витрачати гроші, чи це лише про зовнішній вигляд?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

6 months 1 week ago
Олександр Пинаев
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Декоративний кран у ванну кімнату #13593
Привіт! Якщо ти вже займаєшся дизайном, то приладові і декоративні крани — це саме той елемент, який підкреслює стиль. У нас стоїть такий у ванній: гармонійно поєднується з плиткою, виглядає сучасно й дорого. У «ВОДОКРАН» є варіанти в чорному, золотому, мідному кольорах — під будь-який інтер’єр. До того ж, це не просто краса — матеріал якісний, латунь або сталь, і механізм працює бездоганно. В журналі я читав поради дизайнерів — саме деталі створюють атмосферу, а не тільки сантехніка “для функції”.

5 months 2 weeks ago
Галина Липская
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Декоративний кран у ванну кімнату #14049
Я теж купила новий кран у ванну і тепер шукаю надійного сантехніка в Одесі, який зможе якісно його встановити. Можете когось порадити?

5 months 2 weeks ago
Олена Дарина
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Декоративний кран у ванну кімнату #14050
Є надійна компанія Сан Санич в Одесі https://san-sanych.ua/odesa.html Я сама до них зверталася, коли встановлювала новий змішувач у ванну. Майстер приїхав вчасно, оглянув усі деталі, уточнив порядок робіт і швидко та акуратно встановив кран. Все було зроблено професійно, без зайвих складнощів, а після завершення роботи він дав кілька порад щодо експлуатації. Тепер кран працює ідеально, і я можу сміливо радити цю компанію всім, хто шукає надійного сантехніка в Одесі.