Автобус Івано-Франківськ Познань

3 months 3 weeks ago
Марк Миллер
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Topic Author
Автобус Івано-Франківськ Познань #14993
Привіт, є питання, мені потрібно дістатися з Івано-Франківська до Познані на весілля до двоюрідного брата, а я не знаю де краще квиток шукати. Пробував на сайтах перевізників, але там то розклад незрозумілий, то взагалі не працює бронювання. Може хтось підкаже нормальний варіант?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 3 weeks ago
Александр Кравец
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Автобус Івано-Франківськ Познань #14994
В мене для вас є відмінний варіант. Я зараз беру все через Prexsell, там реально зручно все зроблено. В них на сайті дуже легко замовити міжнародні квитки на автобус та дізнатись більше про їх послуги. Все показано одразу з часом виїзду та вартістю, є фільтри за сервісами типу Wi-Fi, розетки, клімат-контроль. Можна сортувати за ціною або часом відправлення. Бронювання займає хвилину, квиток приходить на телефон. Сам так уже не перший раз користуюся, все працює як треба.

2 weeks 4 days ago 2 weeks 4 days ago by Gal Anana.
Gal Anana
Старший учасник
Старший учасник
More
Автобус Івано-Франківськ Познань #16594
Нещодавно теж планував далеку поїздку і якраз шукав автобусні квитки онлайн Львів - Мадрид на Грандес Тур, бо хотілося знайти перевірений варіант без зайвих пересадок і плутанини. У результаті натрапив на GrandesTour , де є рейсові автобуси Львів - Мадрид. Вирішив спробувати сам, коли вже їхав, і реально не пошкодував. Поїздка пройшла дуже комфортно: автобус зручний, усе чітко по часу, без затримок і зайвих хвилювань. Отримав дуже хороший результат, тому тепер можу порадити цей варіант тим, хто теж планує поїздку і хоче спокійно організувати дорогу.