Що взяти до фільму ввечері?

3 months 2 weeks ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Що взяти до фільму ввечері? #15144
Планую домашній кіновечір і думаю, що взяти з перекусів, щоб без готування. Чипси вже трохи набридли. Хочеться щось просте, але щоб усім зайшло. Можливо солодке або нейтральне. Що берете у таких випадках?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 2 weeks ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Що взяти до фільму ввечері? #15145
Я завжди за щось хрумке, бо під фільм саме те. Беру вафлі або печиво, інколи горішки. Вафлі взагалі топ — легкі, не сильно солодкі, і не треба морочитися з посудом. Ще плюс, що можна різні смаки взяти і всі щось знайдуть для себе.

3 months 2 weeks ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Що взяти до фільму ввечері? #15146
Дякую за ідеї, справді звучить просто і без зайвих рухів. Вафлі давно не брала, навіть якось забула про них. А скажіть, які краще — класичні молочні чи з шоколадом? Бо у нас компанія різна: хтось любить дуже солодке, а хтось ні. І ще цікаво, чи є варіанти не дуже сухі, щоб не хотілося постійно запивати чаєм або соком. Можливо, є якісь більш ніжні або з кремовою начинкою? Поділіться досвідом, бо хочу взяти щось універсальне, щоб усі залишились задоволені.

3 months 2 weeks ago 3 months 2 weeks ago by Андрей Соколовский.
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Що взяти до фільму ввечері? #15147
Якщо шукаєш щось універсальне, зверни увагу на вафлі у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/vafli з різними начинками — молочні, шоколадні, горіхові, навіть з кокосом чи лимонною ноткою. Зараз асортимент великий, є класичні тонкі вафлі та більш щільні сендвіч-варіанти з кремом між шарами. Я зазвичай беру кілька різних упаковок, бо смаки реально відрізняються і люди вибирають своє. До речі, вафлі добре заходять і під чай, і під каву, і просто як легкий десерт без зайвої солодкості. Якщо говорити про вафлі у Дніпрі, то вибір нормальний: є бюджетні варіанти і більш преміальні, шоколадні з покриттям або класичні хрусткі. Головне — дивитися на начинку та текстуру, бо саме від цього залежить, наскільки вони будуть ніжними і чи не здаватимуться сухими.

3 weeks 2 days ago
Волекса Вуйкович
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Що взяти до фільму ввечері? #16497
Больше всего удивляют аниме, от которых вообще ничего не ждёшь. Через Пиратка случайно включил «Girls’ Last Tour», и это кино онлайн оказалось намного глубже, чем выглядело по описанию. Две девушки просто путешествуют по пустому постапокалиптическому миру, разговаривают о жизни и пытаются находить радость в мелочах. С одной стороны, аниме очень спокойное, а с другой — в нём постоянно чувствуется лёгкая грусть и одиночество. Очень необычное ощущение осталось после просмотра.