Де купити берці, щоб не розчаруватись через тиждень

2 months 1 week ago
Женя Аркасин
Старший учасник
Старший учасник
More
Topic Author
Де купити берці, щоб не розчаруватись через тиждень #15727
Всім привіт! Підкажіть, де ви берете нормальні берці, щоб не було так, що спочатку “вау”, а потім через тиждень підошва просить прощення
Я зараз якраз у пошуку, і варіантів багато, але довіри мало. Хочеться знайти щось перевірене, щоб і нога не вбивалась, і служило довго. Якщо маєте свої фаворити — поділіться, буду дуже вдячна!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 1 week ago
Ліля Брик
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Де купити берці, щоб не розчаруватись через тиждень #15728
Завжди шукав місце, де можна купити дійсно якісний військовий та тактичний одяг, і нарешті знайшов мережу магазинів Проф1. Тут величезний вибір спорядження для будь-яких умов – від польових курток до спеціального взуття https://prof1group.ua/ що мене особливо вразило, це те, що все зроблено з високоякісних матеріалів, зручно сидить і служить довго. Консультанти реально розуміють свою справу і допомагають підібрати все, що потрібно для походів і тренувань. Купував тут навіть рюкзак для тривалих переходів, і він повністю виправдав очікування. Ціни при цьому приємні, а часті акції та знижки роблять покупки ще вигіднішими. Загалом, Проф1 – це не просто магазин, а справжній партнер для тих, хто цінує надійність і комфорт у польових умовах.

3 weeks 18 hours ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Де купити берці, щоб не розчаруватись через тиждень #16538
Преміум (служать довше всіх) — типу Lowa / Salomon / 5.11
легкі, зручні, майже не розвалюються при нормальному догляді

2 weeks 6 days ago
Вадим Антонов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Де купити берці, щоб не розчаруватись через тиждень #16569
Я собі якраз недавно в магазині BlackOut тактичні кросівки замовив. Поки що враження позитивні. Кроси зручні, добре сидять на нозі і підходять для щоденного носіння та активного руху. Загалом нормальний варіант, якщо потрібне практичне взуття під різні умови.