Інтимні речі

2 months 1 week ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Інтимні речі #15800
Давно хотів спитати у тих, хто реально замовляв такі речі онлайн. Зараз вибір величезний, але складно зрозуміти, де нормальна якість, а не якийсь дешевий товар із сумнівних матеріалів. І ще важливо, щоб усе було конфіденційно — без зайвих написів на упаковці. Порадьте, будь ласка, де ви зазвичай купуєте іграшки для дорослих, щоб і вибір був нормальний, і сервіс не підводив?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 1 week ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Інтимні речі #15801
Я тебе дуже добре розумію, бо сам колись переживав, що прийде щось неякісне або взагалі не те, що очікуєш. У результаті перепробував кілька варіантів і зупинився на одному, яким реально задоволений. Це Сексшоп Love is Good https://sexgood.com.ua/uk/eroticheskoe-bele/zhenskoe-eroticheskoe-bele/halatiki-seksi/ — там усе на рівні: великий вибір, нормальні ціни і при цьому хороша якість. Я замовляв уже не раз, усе приходить акуратно запаковане, без натяків, виглядає як звичайна посилка. Матеріали якісні, нічого не ламається і не викликає сумнівів. Сайт зручний, можна спокійно вибрати, почитати характеристики і не поспішати. Загалом, якщо не хочеш витрачати час на пошуки — раджу, я залишився повністю задоволений.

1 month 1 day ago
Марина Поль
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Інтимні речі #16380
главное с партнером максимально друг другу делать приятно

1 month 1 day ago
Oksana Drozdova
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Інтимні речі #16381
Важно не только себе, но и мужу делать приятно, я вот недавно нашла статью, про то, какая есть техника хорошего минета brokensofa.com.ua/kak-pravilno-sdelat-ne...-top-sovetov-ot-guru тут подробнее, на сайте пошагово все описано и главное ,что муж оценил мои сторания и реально удовольствие получил