Як вибрати надійний пансіонат для літніх людей у Києві?

1 month 3 weeks ago
Галина Липская
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Topic Author
Як вибрати надійний пансіонат для літніх людей у Києві? #15991
Підкажіть будь ласка, хто реально користувався послугами приватних будинків престарілих для своїх батьків у Києві, бо я вже зовсім розгубилася серед безлічі пропозицій в інтернеті. Мені важливо щоб був хороший медичний нагляд, та людське ставлення, а не просто проживання. На що ви звертали увагу при першому візиті щоб зрозуміти що закладу можна довіряти?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 weeks ago
Алексей Герасименко
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Як вибрати надійний пансіонат для літніх людей у Києві? #15992
Ми теж зараз у пошуках, і це справді складно емоційно та фізично об’їхати всі варіанти. Головне- дивіться на запах у приміщеннях, та на те як виглядають самі мешканці, чи вони охайні та чи не залякані. Це багато про що говорить без зайвих слів.

1 month 3 weeks ago
Олена Дарина
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Як вибрати надійний пансіонат для літніх людей у Києві? #15993
Я свого часу дуже ретельно вивчала це питання, і ми з родиною об’їздили багато місць, поки не знайшли Будинок для літніх людей у Києві Грааль https://gral.org.ua/pansionat-dlya-lyudej-pohilogo-v-kiyevi/ Це мережа затишних закладів, де працюють професіонали своєї справи, які знають, як знайти підхід до кожної літньої людини незалежно від її стану здоров’я чи характеру. Нам надзвичайно сподобалося, що там забезпечують не тільки цілодобовий медичний контроль та якісне п’ятиразове харчування, але й організовують цікаве дозвілля для стареньких, щоб вони відчували себе частиною спільноти. Це дійсно місце з європейськими стандартами, де панує атмосфера поваги та щирої турботи про кожного мешканця, тому я впевнено раджу цей варіант усім, хто шукає надійний догляд для своїх близьких у столиці чи області за цілком адекватну вартість послуг. Ви точно залишитеся задоволені вибором, бо ми на власному досвіді переконалися в їхній порядності та відповідальності. Видно, що персонал вкладає душу в свою роботу, і це головне для спокою родини.

1 month 3 weeks ago
Олександр Горохов
Старший учасник
Старший учасник
More
Як вибрати надійний пансіонат для літніх людей у Києві? #15994
Так, мій батько зараз перебуває саме в одному з цих пансіонатів, і ми дуже задоволені результатом. Умови проживання там на висоті, персонал завжди на зв’язку з родичами, та оперативно повідомляє про будь-які зміни в стані здоров’я. Можете не сумніватися в якості сервісу, бо вони дійсно тримають марку на високому рівні!