Будинок для людей похилого віку

1 month 1 week ago
Романович Ю.
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Будинок для людей похилого віку #16191
Хто може порекомендувати перевірений будинок для літніх людей? Хотілося б дізнатись, як там організований догляд, чи є медичний нагляд і які загальні умови проживання.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago
Ворон Дарина
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Будинок для людей похилого віку #16197
О доме престарелых «Забота» я впервые услышала от коллеги, которая искала варианты для своей бабушки. Она очень положительно отзывалась об атмосфере и отношении персонала. Мне стало любопытно, и я начала просматривать информацию. Особенно удобно было найти базовые сведения на ვებსაიტზე , где подробно описаны услуги, уход и условия проживания. Создается впечатление, что заведение действительно ориентировано на комфорт и уважение к пожилым людям, что сегодня очень важно.

1 month 1 week ago
Романович Ю.
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Будинок для людей похилого віку #16199
Дякую за рекомендацію щодо дому престарілих. Для нас це питання було дуже важливим і непростим, адже йдеться про близьку людину. Завдяки пораді ми звернули увагу на варіанти, про які раніше навіть не знали, і змогли краще розібратись у виборі. Було корисно почути реальний досвід і відгуки, це допомогло прийняти більш зважене рішення. Справді цінно, коли люди діляться такими рекомендаціями.

4 weeks 2 days ago
Megan Kliry
Старший учасник
Старший учасник
More
Будинок для людей похилого віку #16410
Зверніть увагу на будинок для людей похилого віку Дім Затишку. Ви точно оціните ,як там все влаштовано. Там дійсно нормальні умови проживання та гідний догляд. Все, що потрібне, є. Зараз там проживає моя бабуся і поки нас все влаштовую, це місце найкращий варіант.