Шукаю хорошу ремонтну суміш для бетону — що порадите?

1 month 1 week ago
Женя Гнатюк
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Topic Author
Шукаю хорошу ремонтну суміш для бетону — що порадите? #16194
Всім привіт! Потрібно підлатати бетонні поверхні, і зараз думаю, яку ремонтну суміш краще взяти. Варіантів багато, і трохи сумніваюсь, що обрати, щоб було і надійно, і не надто дорого. Може, хтось вже використовував щось перевірене і може поділитись враженнями? Буду вдячна за будь-які поради

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago
Ліля Брик
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Шукаю хорошу ремонтну суміш для бетону — що порадите? #16218
Цієї осені ми отримали завдання терміново відремонтувати сходи та бетонне крильце біля дитячого садочка, де постійно лущився старий шар, а на краях утворювалися небезпечні сколювання. Раніше ми пробували звичайні цементні розчини, але через місяць з’являлися тріщини, бо діти взуті, і постійний рух створював велике навантаження. Тоді завгосп садочку знайшла інформацію про виробника якісних складів, і я зв'язалась з "Промислово-будівельною групою Ковальська". Мені порадили спеціальну ремонтну суміш для бетону https://shop.kovalska.com/repair-mixes/ на основі полімерів, яка забезпечує адгезію до старого каменю навіть без ґрунтовки. Ми замовили доставку самоскидом, привезли мішки дуже швидко, і я була приємно вражена однорідністю сухої суміші – без грудок і сторонніх включень. Після замішування навіть підсобний робітник зміг наносити шар гладилкою, розчин вийшов пластичний, не спливав на вертикальних поверхнях. За два тижні покриття затверділо так, що відбійний молоток ледь бере, а зовнішній вигляд став як новий – світло-сіре, без плям. Вихователі дитсадка кажуть, що дітлахи тепер безпечно бігають, а я пишаюся тим, що ми обрали сучасний метод, а не дешевий пісок із цементом.

Please Log in or Create an account to join the conversation.