Thank you received: 0
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Так, ти правильно підмітив — ключове це не тільки тип садка, а команда і підхід. Але якщо узагальнити досвід батьків у Чернівцях, то найкомфортніші умови для адаптації часто дають невеликі приватні групи, де дитині приділяють більше уваги, швидше вирішують побутові моменти і простіше проходить звикання до режиму. У цьому контексті багато хто позитивно відгукується про приватний дитячий садок Моя ІриСкА mobicard.com.ua/search/privatny-dityachiy-sadok там роблять акцент на м’якій адаптації, розвитку через гру, невеликих групах і стабільному режимі дня.Іван Приліпко wrote: Якраз і думаю між кількома варіантами. У державних трохи лякає кількість дітей у групах, а в приватних — чи дійсно все так якісно, як описують. Чув, що багато залежить саме від вихователя, а не від самого закладу. Хочу ще зрозуміти, як діти адаптуються в різних умовах і чи немає проблем із дисципліною або частими хворобами через великі групи. Можливо, хтось може поділитися реальним досвідом переходу з одного типу садка в інший?