Лізинг

1 month 1 week ago
Романович Ю.
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Лізинг #16244
Підкажіть, будь ласка, де зараз краще взяти авто в лізинг? Цікавить реальний досвід: умови, перший внесок, відсотки і чи є приховані платежі.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Лізинг #16249
А ви нову машину шуаєте чи вживану? Я хочу хороший автомобіль з пробігом.

1 month 1 week ago
Ворон Дарина
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Лізинг #16255
Я недавно слышала от знакомых много хороших отзывов о компании ULF, занимающейся лизингом авто. Говорят, что условия достаточно ясны, а сам процесс оформления не занимает много времени. Мне стало интересно, поэтому начала просматривать информацию и наткнулась на ulf.ua/ru/city-odessa/agrofinansirovanie . В общем, впечатление сложилось положительное, особенно потому, что многие люди отмечают надежность компании.

1 month 1 week ago
Маркова Марія
Старший учасник
Старший учасник
More
Лізинг #16260
А я хочу брати автомобіль з пробігом.

1 month 1 week ago
Богдан Лозов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Лізинг #16264
Я хочу придбати в кредит вживаний Renault Clio https://hapai.kiev.ua/ua/catalog/filter-renault/clio . Розглядаю цей варіант як компактне та економне міське авто, яке добре підходить для щоденних поїздок і не потребує великих витрат на обслуговування. Зараз вивчаю пропозиції, щоб обрати авто в нормальному стані та з адекватними умовами кредитування.

3 weeks 18 hours ago
Марина Поль
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Лізинг #16539
Якщо собі шукаєте якісне авто, то я вам рекомендую новий mg zs з автосалону www.winnerauto.ua/cars/mg/zs/ тут можна передивитись моделі та ціни на них, така автівка надійна та комфортабельна, в ній для всієї родини точно буде зручно