Які тактичні окуляри краще підійдуть для походів і де їх вигідно купити?

1 month 1 week ago
More
Topic Author
Які тактичні окуляри краще підійдуть для походів і де їх вигідно купити? #16282
Усім доброго настрою! Вирішив трохи оновити своє спорядження для активного відпочинку і зрозумів, що мені вкрай необхідні якісні тактичні окуляри. Потрібна модель, яка захистить і від гілок у лісі, і від яскравого сонця на відкритій місцевості. Підкажіть, будь ласка, на яких сайтах ви зазвичай шукаєте такі аксесуари, щоб і ціна була адекватною, і якість на рівні? Можливо, є якісь магазини-фаворити, де ви завжди впевнені в оригінальності товару? Буду радий будь-якій інформації, бо вже кортить випробувати нову покупку в ділі!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 1 week ago
Женя Гнатюк
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Які тактичні окуляри краще підійдуть для походів і де їх вигідно купити? #16283
Здорово всім. Вирішив я оновити свій екіп для походів, бо старі сонцезахисні окуляри постійно злітали або дряпалися об гілки, що дуже дратувало. Почав цікавитися професійним захистом, який витримує серйозні навантаження і при цьому не виглядає як зварювальна маска. Натрапив на сайт з військовим спорядженням і вирішив взяти щось із того, що реально використовується в польових операціях. Мої нові окуляри армії США https://prof1group.ua/okulyari-armii-ssha стали просто знахідкою для лісових маршрутів, бо вони захищають очі від пилу, вітру та механічних пошкоджень набагато краще за звичайні спортивні моделі. Вже встиг випробувати їх у дводенному поході, де вони пройшли і через густі чагарники, і через яскраві піщані ділянки. Зробили все як треба, товар оригінальний, пакування надійне. Дуже радий, що не пошкодував часу на пошуки, бо тепер почуваюся значно впевненіше, а мої очі в повній безпеці. Результатом задоволений.

Please Log in or Create an account to join the conversation.