Хто проходив курс лікувального масажу, чи був реальний результат?

3 weeks 10 hours ago
Женя Третьяк
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Хто проходив курс лікувального масажу, чи був реальний результат? #16547
Останнім часом сильно турбує спина, особливо поперек та шия. Працюю айтішником, сиджу по десять годин на добу, спина просто відвалюється. Пігулки дають тимчасовий ефект, мазі перестали допомагати. Лікар порадив пройти повноцінний курс терапії руками спеціаліста. Але я скептично ставлюся до цього, звик довіряти доказовій медицині. Хто проходив курс лікувального масажу, чи був реальний результат? Чи це марна трата часу, яка дає розслаблення на один вечір? Поділіться досвідом, не хочеться йти до шарлатанів.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 weeks 10 hours ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Хто проходив курс лікувального масажу, чи був реальний результат? #16548
Чудово розумію проблему, сам стикався з болем через сидячу роботу. Спочатку думав, що це лише приємне погладжування спини, але справжня фахова робота з м'язами знімає глибокі спазми та відновлює нормальний кровообіг у пошкоджених тканинах. Мені допомогло не відразу, але після п'ятого сеансу я відчув, що можу нормально спати без ниючого болю. Головне правило знайти кваліфікованого спеціаліста з медичною освітою, а не просто людину після коротких курсів. Результат точно є, якщо пройти повний цикл процедур.

3 weeks 10 hours ago
Женя Третьяк
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Хто проходив курс лікувального масажу, чи був реальний результат? #16549
Ви мене заспокоїли і зацікавили цим методом лікування. Мій найбільший страх потрапити до дилетанта, який зробить спині ще гірше або просто погладить шкіру за великі гроші. А як саме ви шукали свого майстра? Чи питали документи про медичну освіту, чи орієнтувалися на відгуки знайомих? Мені дуже потрібно знайти перевірене місце, бо біль відчутно віддає в праву ногу, тягнути з цим далі небезпечно. Буду вдячний за перевірений кабінет, де працюють на результат.

3 weeks 10 hours ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Хто проходив курс лікувального масажу, чи був реальний результат? #16550

Женя Третьяк wrote: Ви мене заспокоїли і зацікавили цим методом лікування. Мій найбільший страх потрапити до дилетанта, який зробить спині ще гірше або просто погладить шкіру за великі гроші. А як саме ви шукали свого майстра? Чи питали документи про медичну освіту, чи орієнтувалися на відгуки знайомих? Мені дуже потрібно знайти перевірене місце, бо біль відчутно віддає в праву ногу, тягнути з цим далі небезпечно. Буду вдячний за перевірений кабінет, де працюють на результат.

Розумію побоювання, віддавати спину в надійні руки критично важливо. Я довго шукав через знайомих, читав відгуки на форумах, перевіряв наявність сертифікатів. Після кількох невдалих спроб у салонах краси, де робили розтирання замість цілеспрямованої терапії, я знайшов дійсно професійне місце. Можу щиро порекомендувати центр лечебного массажа DR.HILL. Там працюють виключно фахівці з вищою медичною освітою.

Вони підбирають індивідуальну програму відновлення. Я проходив у них комплексний лікувальний масаж massagist.net.ua/lechebnyj-massazh/ і це величезна різниця. Спеціалісти центру використовують глибокі техніки пропрацювання тригерних точок, знімають затиски нервових закінчень та повертають рухливість суглобів. Після повного курсу я забув про ниючий біль у попереку, покращився сон, можу спокійно працювати. Більше того, я поступово повернувся до тренувань. Знайдіть їхній сайт, запишіться на консультацію, ви самі переконаєтеся в їхньому професіоналізмі.