Нікотин для вейпу, як зрозуміти, якої фортеці вистачить?

2 weeks 6 days ago
Іван Приліпко
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Нікотин для вейпу, як зрозуміти, якої фортеці вистачить? #16559
Підкажіть нормально по нікотину, бо вже заплутався. Тільки перейшов на вейп після сигарет і взагалі не розумію, яку фортецю брати на кожен день. Бачу salt 20 мг, 30, 50, ще й freebase окремо. Один знайомий каже брати тільки сольовий, інший навпаки. Я пробував пару тяг на 50 мг, то ніби накурює швидко, але трохи дерло горло і аж голова важка стала. Не хочу собі перебрати з міцністю. Для звичайного щоденного паріння що зараз люди беруть? І чи реально на 20 мг нормально перейти після сигарет?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 weeks 6 days ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Нікотин для вейпу, як зрозуміти, якої фортеці вистачить? #16560
Та не треба всім одразу радити 50 мг, ніби це стандарт під будь-який девайс. Якщо коротко сольовий нікотин іде під POD-системи, бо він м’якший по затяжці навіть на високій міцності. Freebase або органічний вже більше для баків і потужних модів. Там зовсім інше відчуття, сильніше "б’є" по горлу, зате тяга плавніша і смак краще розкривається. Я давно парю і можу сказати: якщо людина тільки з сигарет злазить зазвичай вистачає 20-25 salt. А от 50 мг часто беруть ті, хто димить постійно або хоче буквально 2-3 затяжки й все.

2 weeks 6 days ago
Світлана Поліщук
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Нікотин для вейпу, як зрозуміти, якої фортеці вистачить? #16561
Сам довго підбирав нормальну фортецю. На роботі постійно користувався 25 salt, бо зручно і не треба без кінця тягнути POD. У дорозі теж ок. Друг пробував 50 мг через тиждень вже знизив, каже важко цілий день парити. А інший сидить на freebase 3 мг у баку і йому нормально, але він пару клубами валить постійно. Тут реально все від частоти затяжок залежить.

2 weeks 6 days ago
Иван Шахов
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Нікотин для вейпу, як зрозуміти, якої фортеці вистачить? #16562

Світлана Поліщук wrote: Сам довго підбирав нормальну фортецю. На роботі постійно користувався 25 salt, бо зручно і не треба без кінця тягнути POD. У дорозі теж ок. Друг пробував 50 мг через тиждень вже знизив, каже важко цілий день парити. А інший сидить на freebase 3 мг у баку і йому нормально, але він пару клубами валить постійно. Тут реально все від частоти затяжок залежить.

Коли люди підбирають фортецю нікотину, вони часто дивляться тільки на цифру мг, але це не зовсім правильний підхід. Дуже багато залежить від самого типу нікотину, його очистки та девайса. Один і той самий 20 мг може відчуватись по-різному у різних виробників. Дешевий нікотин часто дає різкий присмак, сушить горло, швидше забруднює спіралі й банально важче переноситься при постійному використанні. Особливо це помітно на сольових рідинах.
Сольовий нікотин швидше засвоюється і тому здається "міцнішим", навіть якщо затяжка м’яка. Freebase більш жорсткий по throat hit, але для баків і великої кількості пари він підходить краще. Якщо людина парить постійно протягом дня зазвичай комфортніше 20-25 salt. Якщо паріння рідке, але хочеться швидкого ефекту тоді інколи беруть вищу міцність. Але 50 мг не всім заходить на постійку, особливо новачкам.
Ще звертайте увагу на чистоту компонентів. Нормальний нікотин менше окислюється, рідина не темніє так швидко, і спіралі живуть довше. Я собі нікотин купити https://vapetemptation.com.ua/nikotin-hi-liq/ тільки тут дозволяю. Просто як варіант, де хоча б не попадалась відверта підробка і по якості все було стабільно. Бо зараз ринок таким шлаком забитий, що різниця реально відчувається вже через кілька днів активного паріння.