Новий мопед мустанг 125 кубов

2 weeks 1 day ago
Ліля Брик
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Topic Author
Новий мопед мустанг 125 кубов #16642
Всім доброго дня! Хочу спитати про новий мопед Mustang 125 кубів — чи є тут власники або ті, хто його реально тестив? Зовні наче виглядає непогано, але цікавить, як він себе веде в русі, чи не сиплеться через сезон і як з деталями. Бюджет обмежений, тому шукаю щось просте, але щоб не довелося постійно щось ремонтувати. Буду радий почути чесні враження без прикрас.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 week 6 days ago
Женя Гнатюк
Молодший учасник
Молодший учасник
More
Новий мопед мустанг 125 кубов #16669
Я давно мріяв про практичний транспорт і врешті обрав новий мопед мустанг 125 кубов https://moto-xata.com.ua/ua/mopedy-2/moped-delta-mt110-1.html у «Мото-Хата», і залишився дуже задоволений. Мопед виявився потужним і водночас економним, що для мене було важливо. Мені сподобалося, що перед продажем його повністю перевірили та налаштували. Консультанти пояснили всі нюанси експлуатації, що допомогло уникнути помилок. Окремо хочу відзначити наявність запчастин, що робить обслуговування простим. Їзда приносить задоволення, особливо в місті, де потрібна маневреність. Тепер я розумію, що зробив правильний вибір, звернувшись саме сюди.

Please Log in or Create an account to join the conversation.