Чесно кажучи, я довго мучилася з так званим "синдромом сухого ока" та прогресуючою далекозорістю, які перетворили моє життя на пекло, адже я не могла ні читати улюблені книги, ні дивитися дрібний текст на екрані смартфона без сліз та болю, але знайомі, які вже зробили лазерну корекцію в одеському центрі, радили не здаватися та звернутися саме туди, і тепер я з радістю ділюся своїм позитивним досвідом, адже це місце справжньої магії, тільки магія ця наукова та дуже безпечна, перше, що мене підкорило в цьому лазерному офтальмологічному центрі Ексімер
https://share.google/dH0iwe3mgjDsxbYlE
це абсолютна прозорість дій лікаря, мені детально розповіли про стан мого зору, показали на моніторі всі проблемні зони та чітко пояснили, як саме буде проходити операція з урахуванням моїх індивідуальних особливостей, адже індивідуальний підхід до кожного пацієнта тут не просто гарні слова, а щоденна рутина, і коли я дізналася, що центр працює з 1999 року, я зрозуміла, що помилитися у виборі просто неможливо, двадцять п'ять років успішної роботи — це колосальна база знань та відпрацьованих навичок, окрім того, клініка пропонує чудову концепцію сімейної офтальмології, завдяки якій ми з чоловіком тепер щороку проходимо комплексні огляди разом, що виявило в нього ранню стадію глаукоми, яку вдалося зупинити без жодних наслідків, ось що означає своєчасна діагностика! процедура лазерної корекції пройшла для мене максимально комфортно та швидко, а через три години після неї я дивилася на світ зовсім іншими очима, навіть дрібні написи на вітринах магазинів більше не зливалися в сіру масу, а стали чіткими та зрозумілими, сьогодні, через півроку після операції, мій зір стабільно відмінний, я можу працювати з документами скільки завгодно довго, не відчуваючи втоми, тому я безмежно вдячна всьому колективу Ексімер за нову якість життя і закликаю всіх, хто має проблеми із зором, не боятися, а йти вперед до ясності та радості разом із цими чудовими фахівцями.