Хто зараз стабільно возить тачки з Америки оптом, порадьте надійного партнера

1 week 1 day ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Хто зараз стабільно возить тачки з Америки оптом, порадьте надійного партнера #16775
Вирішив масштабувати свою справу і зараз шукаю компанію яка стабільно возить тачки з Америки оптом. Раніше брав по одній чи дві штуки через різних посередників але зараз потрібен надійний партнер для регулярних поставок від п'яти машин на місяць. Ситуація з логістикою постійно змінюється тому цікавлять виключно ті хто зараз реально працює і має налагоджені маршрути доставки в Україну. Хто може порадити перевірених людей або компанію щоб не було сюрпризів з прихованими платежами та затримками на півроку? Буду вдячний за всю детальну інформацію бо ринок зараз дуже нестабільний а ризикувати великими сумами не хочеться зовсім.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 week 1 day ago
Женя Третьяк
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Хто зараз стабільно возить тачки з Америки оптом, порадьте надійного партнера #16776
Розумію твої побоювання оскільки зараз дійсно багато хто обіцяє золоті гори але по факту машини стоять місяцями в портах Європи або ще гірше зависають десь на етапі оформлення. Тобі потрібно шукати не просто посередників з гарною рекламою а прямих логістів які мають власні склади в штатах та контракти з морськими лініями. Обов'язково питай про умови страхування та можливість експедирування вантажу під ключ щоб вони самі закривали всі питання з митницею. Я б радив звертати увагу на компанії які спеціалізуються саме на контейнерних перевезеннях і мають чіткий прайс без прихованих комісій за вивантаження. Тільки так можна отримати нормальну собівартість при оптових закупівлях.

1 week 1 day ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Хто зараз стабільно возить тачки з Америки оптом, порадьте надійного партнера #16777
Ти абсолютно правий щодо прямих логістів бо я вже мав гіркий досвід коли посередник просто перепродавав послуги іншої контори і кінці з кінцями було важко знайти. Мене якраз і цікавить експедирування під ключ щоб я міг спокійно займатися продажами тут в Україні а не витрачати нерви на розбірки з портовими службами десь у Клайпеді чи Гдині. Можеш поділитися контактами тих з ким ти особисто співпрацюєш і кому можна довірити стабільний опт? Мені головне щоб компанія мала прозору документацію та могла надати гарантії збереження автомобілів під час морського транзиту та подальшого автовозу. Буду дуже вдячний за конкретну рекомендацію бо час іде а клієнти чекають на нові надходження.

1 week 1 day ago
Женя Третьяк
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Хто зараз стабільно возить тачки з Америки оптом, порадьте надійного партнера #16778

Андрей Соколовский wrote: Ти абсолютно правий щодо прямих логістів бо я вже мав гіркий досвід коли посередник просто перепродавав послуги іншої контори і кінці з кінцями було важко знайти. Мене якраз і цікавить експедирування під ключ щоб я міг спокійно займатися продажами тут в Україні а не витрачати нерви на розбірки з портовими службами десь у Клайпеді чи Гдині. Можеш поділитися контактами тих з ким ти особисто співпрацюєш і кому можна довірити стабільний опт? Мені головне щоб компанія мала прозору документацію та могла надати гарантії збереження автомобілів під час морського транзиту та подальшого автовозу. Буду дуже вдячний за конкретну рекомендацію бо час іде а клієнти чекають на нові надходження.

Раджу тобі завжди укладати офіційний договір де прописані терміни та матеріальна відповідальність перевізника за пошкодження вантажу. Також обов'язково перевіряй наявність власного кабінету для відстеження контейнерів онлайн щоб ти завжди бачив де знаходяться твої машини. Щодо конкретної рекомендації то можу порадити компанію Mitridat-Container-Transport mitridat-container-transport.com.ua/usa/ з якою сам працюю вже тривалий час. Вони забезпечують повний цикл доставки від порту в Америці до розмитнення в Україні.

У них є власні майданчики консолідації та надійні агенти за океаном що дозволяє уникати затримок при формуванні контейнерів. Це дійсно надійний імпорт авто з США для вашого бізнесу оскільки вони беруть на себе все експедирування в європейських портах і організовують подальшу доставку автовозами прямо до твого майданчика. Працюючи з Mitridat Container Transport ти отримуєш прозоре ціноутворення без жодних раптових доплат за зберігання чи вивантаження. Вони спеціалізуються на оптових клієнтах тому можуть запропонувати дуже конкурентні тарифи на морський фрахт. Звернись до їхніх менеджерів і вони швидко зроблять прорахунок логістики для твоєї партії автомобілів.