Где мне найти стильную мужскую одежду большого размера?

6 months 1 week ago
Марк Миллер
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Где мне найти стильную мужскую одежду большого размера? #13500
Ищете качественную вышиванку с хорошей тканью и аккуратным пошивом, тогда советую только сайт vishivano4ka. Заказывал там несколько раз, всегда доволен качеством. Мужские вышиванки у них из натурального хлопка и льна, брал рубашку из домотканого полотна с геометрическим орнаментом, узор расположен вертикально, выглядит современно. Пошив аккуратный, после стирки ткань не линяет и не садится. Есть модели со стоячим воротником на пуговицах или завязках, цены адекватные. Удачи в выборе.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 1 week ago
Oksana Drozdova
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Где мне найти стильную мужскую одежду большого размера? #15249
а я вот ищу мужу куртку, как выбрать качественную?

3 months 1 week ago
Марина Поль
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Где мне найти стильную мужскую одежду большого размера? #15251
Наша сім’я любить вихідні прогулянки парком, і цьогорічний холод не став викликом завдяки тому, що мій чоловік носить зимову куртку Braggart. З перших хвилин гуляння він комфортно тримає тепло, а стиль куртки чудово вписується в атмосферу сімейних фото — вона не виглядає надто спортивно чи грубо, а гармонійно поєднує практичність і естетику. Куртка легка, але дуже тепла, а водовідштовхувальний верх справді працює — після слідів мокрого снігу тканина швидко висихає і не втрачає вигляд. Для нас це дуже важливо: теплий, стильний і якісні куртки чоловічі зимові — це те, що робить зимові сімейні прогулянки зручними та приємними.