Власники авто підкажіть

2 years 3 months ago
Андрей Соколовский
Платиновий учасник
Платиновий учасник
More
Topic Author
Власники авто підкажіть #3321
Власники авто підкажіть, маю робити в найближчий час страховку і тсло цікаво, чи можна самостійно вибрати ліміти відповідальності по ОСЦПВ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 3 months ago
Степан Петренко
Учасник-експерт
Учасник-експерт
More
Власники авто підкажіть #3323

Андрей Соколов wrote: Власники авто підкажіть, маю робити в найближчий час страховку і тсло цікаво, чи можна самостійно вибрати ліміти відповідальності по ОСЦПВ?

Звісно, ви можете самостійно вибрати ліміти відповідальності по ОСЦПВ відповідно до ваших потреб і можливостей. При цьому важливо врахувати ризики, пов'язані з власністю на автомобіль та можливість компенсації шкоди в разі ДТП.

Нагадаю, що ОСЦПВ - це обов'язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів. Його мета - забезпечити виплату компенсацій за матеріальну та моральну шкоду, заподіяну третім особам при дорожньо-транспортних пригодах.

Перед тим як обирати ліміти відповідальності, ретельно проаналізуйте ваші потреби та ризики. Наприклад, якщо ви часто користуєтеся автомобілем та їздите в заторах, то варто врахувати вищий ліміт відповідальності. Це допоможе забезпечити вас від фінансових ризиків у випадку серйозної аварії.

Також зверніть увагу на обставини вашого життя, такі як сімейний стан, наявність дітей чи інші фактори, які можуть вплинути на ризики на дорозі.

Щоб зрозуміти деталі і обрати оптимальний варіант, краще звернутися до професійних консультантів в галузі страхування авто.

Для додаткової інформації вам може бути корисним переглянути статтю за посиланням: Чи можна самостійно вибрати ліміти відповідальності по ОСЦПВ? на сайті www.avtomir.ua це може доволі гарно вам все пояснити.

2 years 2 months ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Власники авто підкажіть #3635
А вам не пропонували при купівлі автомобіля оформити одразу страхування?

2 years 2 months ago
Вадим Антонов
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Власники авто підкажіть #3642
Я хочу купити Porsche в кредит, так тут по програмі кредитування https://dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA/Offers/kredituvannja-198 , страхування може бути включене в тіло кредиту. Думаю, що краще оформити все одразу, адже це дає певні гарантії власнику транспортного засобу та його життю, здоров'ю.

2 years 1 month ago
Lona Lo
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Власники авто підкажіть #3996
Це дуже гарна пропозиція. Про спортивну машину багато хто мріє!

2 years 1 month ago
Лобова Мира
Елітний учасник
Елітний учасник
More
Власники авто підкажіть #3997
Чесно, я також в числі цих людей.